mann i serverrom

Sikker plassering og optimale driftsforhold

Øk din sikkerhet ved å flytte dine servere inn i dedikerte datasentre med 100% oppetid på strøm og kjøling. 

Teknograd tilbyr egne rack, eller co-location av enkle servere. Vi har toppmoderne infrastruktur, og kan levere med internett eller ta imot dine egne samband.

Les også: Hva er co-location?

Datasentre i Oslo-området

Vi har to lokasjoner i Oslo-regionen og kan levere enkel eller dual-site og tilbyr alt fra hosting av enkle servere til hele rack. 

Vi kan bistå i hele prosessen og tilbyr også tjenester, som internett, backup, "remote-hands" med mere.

Robuste datasentre med sikkerhet i sentrum

Datasentrene er sertifisert etter ISO 27000-1 og følger Tier III-standarden. Med colocation hos Teknograd vil du oppnå:

100% garantert tilgjengelighet på strøm og kjøling

Markedets høyeste sikkerhetsnivå for datarom (Tier III)

Mulighet for én eller to dataromslokasjoner

Datarom av høyeste standard, med lav økonomisk terskel

Datarom uavhengig av kontorlokaler og øvrig bygningsmasse kunden benytter

En samarbeidspartner med kompetanse og tjenester for å støtte driften av IT-utstyret

En samarbeidspartner som går den ekstra mil for kunden

Trygg plassering og høy oppetid

Som kunde av Teknograd har dere full kontroll med egne servere og applikasjoner i våre robuste datasentre som på alle områder har redundante løsninger og stort rom for kundespesifikke tilpasninger. 

Gjennom vårt samarbeid med Basefarm kan vi garantere stabil drift, under optimale forhold. Hvis du skal sette en eller flere servere i et av våre rack, kan du bestille det antall Rack Units (RU eller U for kort) du trenger og øke ved behov.

Hjelp med serverdrift?

Vi kan være din forlengede arm i datasenteret og gjøre oppgaver som å bytte hardisker med mer. Disse tjenestene går under navn som remote hands eller smart hands.

I tillegg til colocation kan Teknograd levere virksomhetskritisk drift og vedlikehold av servere og applikasjoner. Vi har spisskompetanse på dette området slik at du kan fokusere på din egen bedrift, og vi tar oss av resten.

Rackleie hos Teknograd

Hos Teknograd kan du leie dine egne rack i våre datasenter. Dette er en sikker, fleksibel og kostnadseffektiv løsning for deg som har behov for colocation av mange servere. Du kan starte med ett rack og øke ved behov. Sikkerhet og oppetid er en selvfølge.

Colocation Rack fra Teknograd er perfekt for de som krever høy skalerbarhet, ytelse, kapasitet og sikkerhet. Vi har forskjellige alternativer for dine Rack med flere nettverks- og båndbreddealternativer eller løsning om du vil ha dine egne samband hos oss.

Med colocation rack kan du administrere din eksisterende infrastruktur i våre datasenterfasiliteter, samtidig som du slipper driften og kostnadene ved å drive ditt eget datasenter.

Du kan også få tilgang til eksperthjelp for å takle de tøffeste utfordringene dine - for eksempel til å bygge en god disaster recovery løsning eller veiledning om hvordan du maksimerer verdien av din eksisterende serverpark ved å snakke med våre erfarne konsulenter.

Strøminfrastruktur inkludert i rack

Når du velger rack hos Teknograd får du et standard 19-tommers-rack med lås, og du kan få tilgang til datasenteret 24x7 med eget adgangskort. Et rack er på 600 x 1200 mm opptil 48U. 

Infrastruktur for strømtilførsel er inkludert i løsningen. Det inkluderer strømtilførsel med redundante forsyninger A og B, med tilgjengeliggjort kapasitet ut i fra dine behov.

Trenger du colocation av dine servere?

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud, eller en konsultasjon.