Rackleie

Hos Teknograd kan du leie dine egne rack i våre datasenter. Dette er en sikker, fleksibel og kostnadseffektiv løsning for deg som har behov for colocation av mange servere. Du kan starte med ett rack og øke ved behov. Sikkerhet og oppetid er selvfølgeligheter.

rack hos basefarm via teknograd

Sikker housing i egne rack

Colocation Rack fra Teknograd er perfekt for de som krever høy skalerbarhet, ytelse, kapasitet og sikkerhet. Vi har forskjellige alternativer for dine Rack med flere nettverks- og båndbreddealternativer eller løsning om du vil ha dine egne samband hos oss.

Med colocation rack kan du administrere din eksisterende infrastruktur i våre datasenterfasiliteter, samtidig som du slipper driften og kostnadene ved å drive ditt eget datasenter.

Du kan også få tilgang til eksperthjelp for å takle de tøffeste utfordringene dine - for eksempel til å bygge en god disaster recovery løsning eller veiledning om hvordan du maksimerer verdien av din eksisterende serverpark ved å snakke med våre erfarne konsulenter.

Les også: Hva er co-location-tjenester?

Strøminfrastruktur inkludert i rack

Når du velger rack hos Teknograd får du et standard 19-tommers-rack med lås, og du kan få tilgang til datasenteret 24x7 med eget adgangskort. Et rack er på 600 x 1200 mm opptil 48U. 

Infrastruktur for strømtilførsel er inkludert i løsningen. Det inkluderer strømtilførsel med redundante forsyninger A og B, med tilgjengeliggjort kapasitet ut i fra dine behov.

Plassering i norske datasentre

Alle kunder med colocation rack har egen tilgang. Våre datasentre har både video- og tilgangsovervåkning, følger norsk lov, er sertifisert etter ISO 27001, med oppetid i henhold til tier III. Du kan blant annet få tilgang til:

Rack og infrastruktur

Remote-hands

Konnektivitet, internett, IP-transit mm

Strømbruk

Ta kontakt om du vil vite mer om tilleggstjenestene, og hvordan det implementeres.

Råd og hjelp

Teknograd kan hjelpe deg med selve hardwaren også, om det er behov for det. Med colocation rack kan du plassere ditt eget utstyr eller vi kan hjelpe deg med innkjøp og montering av utstyr om du ønsker.  

Våre konsulenter har lang erfaring med datasenter og drift tilknyttet dette, og hjelper deg gjerne med alt du måtte trenge. 

Trenger du rack?

Teknograd har jobbet med datasentre og tilknyttet drift i en årrekke, og bistår deg med alle dine behov. Ta kontakt med oss om dine behov, så kommer vi tilbake til deg.