Sikker plassering og optimale driftsforhold

I mange tilfeller ser vi at servere er plassert under forhold som ikke er optimale. Dine tjenester bør ha gode driftsvilkår for å gi en stabil leveranse. Vi i Teknograd garanterer for høy oppetid, stabil strømleveranse og markedets beste sikkerhet.

Setter du dine servere i våre datasentre kan du fokusere på dine tjenester, og vi tar oss av resten.

Les også: Hva er co-location?

Trygg plassering og høy oppetid

Som kunde av Teknograd har dere full kontroll med egne servere og applikasjoner i våre robuste datasentre som på alle områder har redundante løsninger og stort rom for kundespesifikke tilpasninger. Gjennom vårt samarbeid med Basefarm kan vi garantere stabil drift, under optimale forhold. Hvis du skal sette en eller flere servere i et av våre rack, kan du bestille det antall Rack Units (RU eller U for kort) du trenger og øke ved behov.

Hjelp med serverdrift?

Vi kan være din forlengede arm i datasenteret og gjøre oppgaver som å bytte hardisker med mer. Disse tjenestene går under navn som remote hands eller smart hands.

I tillegg til colocation kan Teknograd levere virksomhetskritisk drift og vedlikehold av servere og applikasjoner. Vi har spisskompetanse på dette området slik at du kan fokusere på din egen bedrift, og vi tar oss av resten.

Trenger du colocation av dine servere?

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud, eller en konsultasjon.