it-arbeid med hender på tastatur

Eksterne IT-selskaper gir deg besparelser

De fleste bedrifter har alt å vinne på å sette IT-driften til en tredjepart. Det er ikke alltid mulig å etablere en intern driftsavdeling, og i de fleste tilfeller vil et IT-selskap alltid ha bredere og mer dyptgående kunnskap. 

Vi i Teknograd har IT-konsulenter med høy kompetanse, og ivaretar alle dine behov innenfor IT, nettverk, servere og kontorapplikasjoner. 

Alltid oppdatert på ny teknologi

Dagens teknologi beveger seg raskere enn noen gang, og blir stadig mer komplisert. Det gjelder spesielt for nettbaserte trusler. Menneskene som jobber i Teknograd er levende opptatt av teknologi, og de får gode utviklingsmuligheter på alle områder. 

Det kommer deg til gode, i form av rådgivning, innsikt i hvordan teknologien utvikler seg og kunnskap om hver kundes løsninger og forretningsform.

Vi er selvfølgelig også oppdatert på føringene som gjelder etter innføringen av personvernlovgivningen (GDPR). Hos oss er alle dine IT-løsninger, servere og kritiske data befinner seg i landets beste og tryggeste datasentre.

Les også: Serverdrift 

Ingen snarveier og forutsigbare kostnader

Valg av IT-tjenester og IT-partner er strategisk viktig for deg i dag, og enda viktigere i et fremtidsperspektiv. Derfor står langsiktighet sentralt i alle valg vi gjør, enten det gjelder rekruttering av medarbeidere, valg av løsninger eller anbefalinger til kundene våre.

Mange snakker om begreper som virtualisering, skytjenester, outsourcing, virtuell lagring, datasentre og Software as a Service. Du trenger ikke bry deg om disse eller andre IT-begreper hvis du ikke selv ønsker det. Det er vår oppgave, og vi befinner oss i frontlinjen hele tiden.

Support når du trenger det

Vi i Teknograd har IT-konsulenter og medarbeidere som alltid er tilgjengelige. Ikke bare hvis noe ikke fungerer, men også når du trenger gode råd for å få enda mer ut av informasjonsteknologien.

Vår supportavdeling er alltid tilgjengelig dersom noe skulle skje. Siden serverne er plassert i Oslo er det også kort vei til dine data, om det er behov for å komme til datasenteret. Vi har i tillegg en egen servicedesk som er bemannet på arbeidsdager mellom 08:00 og 16:00, samt fjernhjelp om det trengs.

Vi hjelper deg med IT-rådgivning

Trenger du IT-rådgivning? Ta kontakt med oss i dag, vi vil gjerne hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din bedrift.