Ingen problemer er for små

Vi vet hvor viktig det er å få hjelp med IT-tjenestene dine når du trenger det. Kanskje du sliter med treghet i systemet? Er det serverproblemer? Eller fungerer ikke e-posten din som normalt? Vi står klare til å hjelpe deg.

For å sikre at du får best mulig hjelp, har vi en servicedesk som kan hjelpe deg alle hverdager mellom 08:00 – 16:00. Våre medarbeidere gir deg ærlige råd, riktig informasjon og ikke minst rask hjelp når du trenger det.

Les også: Serverdrift

Servicedesk i toppklasse

Vi garanterer raskt svar på telefonen. Du kommer i umiddelbar kontakt med en kompetent og hyggelig IT-konsulent, som kan løse problemene dine over telefon. Med servicedesk hos Teknograd slipper du å forholde deg til mellomleddet: Hjelpen er nær, så fort du ringer. Vi kan også bistå med fjernstyring og annet vedlikehold.

Teknograd baserer seg på ITIL for å holde orden på alle henvendelser. Systemet loggfører også historikk og kundeinformasjon. Det betyr at du får mer effektiv hjelp, siden dine henvendelser knyttes opp mot din historikk, utstyret du har og andre relevante forhold.

Pålitelige overvåkningsfunksjoner

Supportavdelingen styres av en supportansvarlig. Vedkommende har full oversikt over dagens henvendelser, som også fremvises på storskjerm. Vi har selvsagt også grundige rutiner for rapportering og varsling, som sikrer at alle oppgaver blir fulgt opp og utført. 

I systemet ligger alle våre kunder registrert med kontaktpersoner og hvilke løsninger og versjoner vi har levert, slik at vi har oversikt over situasjonen. Sender du en mail til support@teknograd.no, registreres saken omgående på deg som kunde hvis du er registrert i systemet. 

Medarbeiderne ved servicedesken får dermed automatisk opp alle nødvendige data når saken påbegynnes.

Hva kan servicedesken vår hjelpe deg med?

Teknograd leverer fullverdige IT-løsninger. Vi jobber med alt fra skytjenester til IT-driftstjenester, men vil selvfølgelig hjelpe deg med alt du trenger. Det kan være:

Backup-løsninger

Office-programvare

Hosting

Cloud-servere

Co-location

Skylagring

Informasjons- og datasikkerhet

Vi hjelper deg med IT-support

Servicedesken hos Teknograd kjenner godt til din historikk, og kjenner hvilket system og utstyr du bruker slik at du slipper å forklare det når du ringer.