IT-vedlikehold

Som bedrift er det essensielt at driftssikkerheten er på topp. Det kan være vanskelig å få til uten interne IT-ressurser, som kan være kostbart. Teknograd hjelper deg med å sikre stabilitet i dine systemer, så du kan konsentrere deg om andre ting.

scroller på mobil

Jevnlig vedlikehold med gode rutiner

Det er svært viktig å sikre godt vedlikehold av dine IT-systemer. Når det blir nedprioritert, risikerer du at bedriften din kan bli utsatt for nettbaserte angrep. 

Teknograd tilbyr vedlikeholdsavtaler, som blant annet inkluderer kontrollsjekk av ditt system og hvordan programmene dine fungerer. 

Les også: Serverdrift 

it-vedlikehold

Vi er der når systemene dine ikke fungerer

Som kunde av Teknograd vil du oppleve en unik drivkraft og evne til å hjelpe dine ansatte i hverdagen. Man tenker ofte ikke over det når alt fungerer, men er det noe som skjer eller noe man ikke forstår – ja, da vil man ha rask bistand! 

Unngå unødig tidsforbruk og grobunn for frustrasjoner, og ta i bruk vår brukerstøttetjeneste for å sikre at dine systemer er i toppform. Her kan vi gi de ansatte tilgang til over telefon, e-post, chat eller ved fjernsupport.

Servicedesken er tilgjengelig døgnet rundt

Vår servicedesk er tilgjengelig for alle spørsmål. Vi har svært kompetente medarbeidere, som har fokus på nettopp din IT-løsning. Servicedesken er tilgjengelig 24/7, om det er det du ønsker. 

Kundene våre får hjelp med alle sine IT-problemer, enten de er store eller små. Du forholder deg til servicedesken, som sikrer at du får rask og riktig hjelp til dine problemer. Per i dag løser vi de aller fleste henvendelser ved første forespørsel.

IT-vedlikehold som passer din bedrift

Sammen med deg finner vi ut hva du trenger i en IT-vedlikeholdsavtale. Vi kan komme og sjekke dine systemer periodisk, eller avtale etter behov. 

Hos Teknograd får du uansett ingen uforutsette kostnader. Alt er etter avtale, og du vet alltid hva prisen ligger på.

Vi hjelper deg med IT-vedlikehold

Trenger du en vedlikeholdsavtale, eller en plan for hvordan du skal ta vare på dine behov? Ta kontakt med oss i dag, og vi kommer tilbake til deg når vi har gått gjennom din henvendelse.