scroller på mobil

Jevnlig vedlikehold med gode rutiner

Det er svært viktig å sikre godt vedlikehold av dine IT-systemer. Når det blir nedprioritert, risikerer du at bedriften din kan bli utsatt for nettbaserte angrep. 

Teknograd tilbyr klientdrift, som hjelper kunden med automatisert oppsett og drift av PC-er. Ved automatisert oppsett og vedlikehold spares bedriften for tid, samtidig som man sikres at oppdateringer installeres fortløpende.

Les også: Applikasjonsmiljø  

it-vedlikehold

Vi hjelper deg å holde styr på programvarene 

Programvare den enkelte ansatte skal ha, kan installeres automatisk. Kunden kan også velge om programvare skal – eller ikke skal – kunne installeres av den enkelte ansatte.

Erfaringsmessig kan bedriften bruke mye tid på å sikre at alt av programvare og operativsystem er oppdatert. Hvis man ikke har gode rutiner for dette risikerer man også at sikkerheten blir dårligere. 

Sammen med deg finner vi ut hva du trenger, og sikrer at dine systemer og løsninger holdes oppdatert til enhver tid.

Vi holder oversikt for deg

Teknograd sikrer selvsagt at vi har en oversikt over din maskinpark, som holdes løpende oppdatert. Data på maskinene er selvsagt krypterte, og det er mulig å fjernslette maskiner som er på avveie. Ved å velge klientdrift vil du oppnå:

Redusert tidsbruk på oppsett og drift av PC-er

Oppdatert programvare og operativsystem på alle PC-er

Mulighet for fjernsletting av PC-er

Oversikt over kundens utstyr

Lavere kostnader for klientdrift sammenlignet med tradisjonelle metoder

Høyere sikkerhetsnivå

Vi hjelper deg med klientdrift

Trenger du en plan for hvordan du skal holde programvare og systemer oppdatert? Ta kontakt med oss i dag, og vi kommer tilbake til deg når vi har gått gjennom din henvendelse.