Sikkerhet og support er alltid ivaretatt

I en hektisk arbeidshverdag, med mange kostnader å ta hensyn til, kan det være vanskelig å prioritere god drifting av servere. 

Teknograd tilbyr serverdrift i svært moderne lokaler i nærheten av Oslo, med et høyt sikkerhetsnivå og tilgjengelig support. 

Les også: IT-rådgivning 

Serverdrift av oppdatert personale

Ved å la Teknograd håndtere din serverdrift, får du en kostnadseffektiv og trygg løsning. Våre IT-eksperter har spisskompetanse på serverdrift, med gode rutiner for vedlikehold og oppfølging. 

Vi sørger for at du får tilgjengelighet uten avbrudd, og sikrer at dine data ikke kommer på avveie. Vårt ønske er at du skal kunne konsentrere deg om kjernevirksomheten – vi tar oss av alt det andre.

Spesialtilpasset drift med kjernekompetanse

God serverdrift krever jevnlig vedlikehold. Driftsavtalene våre sikrer at du har oppdatert programvare, og er godt rustet mot nettbaserte trusler. Vi overvåker nettverket ditt for å eliminere eventuelle problemer, og sørger for at maskinvaren din fungerer optimalt. 

Teknograd tilbyr serverdrift både for fysiske og virtuelle servere, og skreddersyr driftsavtalen etter ditt behov. IT-konsulentene våre har kapasitet og kunnskap til å finne riktig løsning for deg. 

Vi hjelper deg med serverdrift

Trenger du serverdrift? Ta kontakt med oss for å finne en trygg og stabil løsning for deg.