knut erik sørvik og medarbeider hos teknograd

Det handler om tillit

Hos Teknograd gjør vi alltid grundig forarbeid, som sikrer at løsningen du får er riktig for din bedrift. Du kan stole på at våre IT-konsulenter har inngående kompetanse på området, uansett. 

Våre medarbeidere vet hvor viktig det er at dine systemer fungerer som de skal. Samtidig tenker vi kostnadseffektivitet i alle ledd, uten at det går på bekostning av kvaliteten – verken når du trenger support eller teknisk bistand i dine prosjekter.

Høye krav til sikkerhet

I dag leverer vi IT-løsninger til flere av de mest kjente og etablerte merkevarene i Norge. Det ansvaret tar vi ikke lett på, og velger derfor våre samarbeidspartnere med omhu. Når du lagrer data og servere hos oss, plasserer vi det kun i norske datasentre med samme kvalitets- og sikkerhetskrav som Teknograd. 

Kompetansebygging gir innovasjon

Menneskene i Teknograd er levende opptatt av teknologi. Vi tror på nyvinning, og sørger derfor for at våre ansatte får fantastiske utviklingsmuligheter. 

Det kommer deg til gode i form av rådgivning, innsikt i hvordan teknologien utvikler seg og kunnskap rundt kundens løsninger og forretningsform.  

Vår visjon 

Helt siden oppstarten har visjonen vår vært å bli «Kundens beste leverandør». For oss betyr det å levere langsiktige løsninger som til enhver tid fungerer, som igjen gjør at kundene våre oppnår økt salg, effektivisering i produksjon og generering av nye oppdrag. 

Målet har hele tiden vært å tilby IT-tjenester på en enkel, sikker og fremtidsrettet måte, til små og store selskaper på Østlandet.

mann hos teknograd jobber med it foran skjerm med headset på hodet

Teknograd tilbyr IT-løsninger som passer alle typer bedrifter, og tilpasser seg alltid etter din bedrifts behov.

Historien om Teknograd

Teknograd AS ble stiftet i 2002 av tre erfarne IT-konsulenter. De hadde i lang tid jobbet med ideen om å etablere et IT-selskap som virkelig kunne gjøre en forskjell for kundene. Tanken var å skape langsiktige kundeforhold, med gevinst for begge parter.

Samsvarende ideer, store mengder pågangsmot, tusenvis av arbeidstimer og et fåtall kunder som ga de første ”Teknograderne” tillit, har i løpet av årene gitt et selskap som i 2021 passerte 70 millioner kroner i omsetning.

Vi hjelper deg med dine IT-behov

Teknograd har kjernekompetanse innenfor IT, og tilbyr alt du trenger innen IT-drift, skytjenester og co-location. Ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg videre.