Mennesker foran datamaskin på jobb

Dagens arbeidsklima forutsetter mye digitalt arbeid. Det stiller enda høyere krav til deg som bedriftseier, fordi du må kunne gjenopprette firmaets data og filer raskt og effektivt. Nettbaserte backup-løsninger gir deg tryggheten du og dine ansatte trenger. 

Vil tilbyr selvsagt også backup-løsninger for Microsoft 365. Hos oss er du alltid trygg på at dine filer og data er ivaretatt.

Les også: Backup og 365-løsninger for arbeidsplassen  

Stabil backup for film og video

Video- og filmproduksjon har mer spesielle krav for backup. Stabilitet og hyppig lagring er viktig, og for å møte dette behovet utfører vi tilpasset backup av LumaForge Jellyfish. Løsningen er laget spesielt for bruk av Final Cut, Adobe Premiere, Cinema 4D med mer. 

Enten teamet ditt er lite eller stort, kan LumaForge Jellyfish konfigureres til å møte ditt behov.

Sikker lagring av data med Veeam

Systemene vi bruker sikrer at dine data er trygt bevart og tilgjengelig til alle døgnets tider, i landets beste og tryggeste datasentre. 

Vår backup-løsning er signert Veeam. De tilbyr skybaserte backup-løsninger, som vi deretter tilpasser etter ditt behov. Teknograd etablerer arkitekturen for deg, og tilpasser Backup-systemet etter ditt behov. 

Vårt samarbeid med Veeam gir flere fordeler

Lagring av kryptert data

Backup som er tilgjengelig 24/7

Jevnlig oppdatert programvare

Lagring etter nye GDPR-krav

Rask gjenoppretting

Stabil og helautomatisk backup

Teknograd kan også hjelpe deg med å sette opp et lokalt backup-system. Vi setter opp fysiske eller virtuelle servere, slik at all data ligger lagret hos deg. 

Trenger du backup?

Teknograd hjelper deg med å finne riktig løsning for din bedrift. Vi har lang erfaring og vet hvilke alternativer som fungerer best. Ta kontakt, og vi kommer tilbake til deg.