Kontormiljø

Alltid tilgjengelig

Fleksibilitet og tilgjengelighet er nøkkelordene for moderne bedrifter som jobber digitalt. Du må ha tilgang til det du trenger fra både smarttelefon, PC og nettbrett, også når du ikke er på kontoret. 

Med Microsoft 365 er kontoret tilgjengelig der du befinner deg. 

Les også: Hva er skytjenester? 

Vi utfører backup av Microsoft-tjenestene

Selv om dataene dine lagres i skyen, er backup fremdeles like viktig. Når uhellet først er ute er det en enorm trygghet å vite at e-poster, dokumenter og lignende er trygt bevart og sortert slik det originalt var. 

Dersom du ikke har dette på plass, kan det bli mye arbeid å få systemet på plass igjen. 

Vår backup-løsning lar deg blant annet få tilbake alt av sortering og mappestruktur i e-posten din - det vil du ikke få om du må hente e-posten din igjen gjennom Microsofts 365-butikk.

Sikker skylagring på tvers av bedriften

Løsningen gjør at du alltid har tilgang til dokumentene dine. Du kan hente og jobbe med dem når du ønsker, samt sjekke e-post, kalender og snakke med kollegaer og kunder. Dere unngår også bekymringer rundt egne servere, som oppetid og sikkerhet. Alt dette løser Teknograd for deres bedrift. 

Skyløsningen gjør samarbeid på avstand ekstra effektivt. Du kan for eksempel jobbe i samme dokument som kollegaene dine samtidig, uten at filene overskrives 

Fleksible abonnementsløsninger

Microsoft 365 består av flere ulike abonnementer, slik at du kan velge løsningen som passer deg best. De ulike avtalene er tilpasset ulike bedriftsstørrelser- og behov, med mulighet for driftsavtaler. 

Vi leverer flest Microsoft 365 Business-løsninger, som er beregnet bedrifter under 300 ansatte. Vi tilbyr også Microsoft 365 Enterprise-løsninger til bedrifter over 300 ansatte, ta kontakt dersom det er relevant for deg. 

For bedrifter under 300 ansatte:

microsoft teams

Bedre effektivitet med Micorosft Teams

Teams er nærmest en forutsetning for de av oss som nå sitter med hjemmekontor. I mange tilfeller er det en bedre løsning enn andre tredjepartsprogrammer, fordi du får mer funksjonalitet og bedre video- og lydkvalitet.

Med Teams kan du delta i møter uansett hvor du befinner deg. Du kan også dele skjerm og dokumenter, samt referater gjennom notater i møtet. 

Teknograd hjelper deg med både opplæring og implementasjon, slik at du får mest mulig ut av programmet.

excel

Skytjenester som forenkler arbeidshverdagen

Med Microsoft 365 vet du at programvaren du bruker alltid er oppdatert. Alle Microsoft-programmene bruker siste generasjons kommunikasjons- og samhandlingstjenester, utviklet av Microsoft. 

Teknograd hjelper deg med å finne riktig abonnementsløsning, og tilbyr selvfølgelig supporthjelp ved behov. Da kan vi blant annet bistå med installasjon, vedlikehold og administrasjon, eventuelt migrering. 

Vi hjelper deg med Microsoft 365

Trenger du en Microsoft 365-løsning til din bedrift? Vi legger inn og drifter programvaren for deg enten virksomheten er liten eller stor. Ta kontakt for å finne riktig variant for deg.