Online Backup

Trygg oppbevaring av data er viktigere enn noen gang. Veeam er vår valgte plattform for online back-up, som er et av de mest stabile systemene i IT-bransjen.

Mennesker foran datamaskin på jobb

Dagens arbeidsklima forutsetter mye digitalt arbeid. Det stiller enda høyere krav til deg som bedriftseier, fordi du må kunne gjenopprette firmaets data og filer raskt og effektivt. Nettbaserte backup-løsninger gir deg tryggheten du og dine ansatte trenger. 

Les også: 365-løsninger for arbeidsplassen  

Sikker lagring av data med Veeam

Systemene vi bruker sikrer at dine data er trygt bevart og tilgjengelig til alle døgnets tider, i landets beste og tryggeste datasentre. 

Vår Online Backup-løsning er signert Veeam. De tilbyr skybaserte back-up-løsninger, som vi deretter tilpasser etter ditt behov. Teknograd etablerer arkitekturen for deg, og tilpasser Backup-systemet etter ditt behov. 

Gjennom vårt samarbeid med Veeam får du:

Lagring av kryptert data

Backup som er tilgjengelig 24/7

Jevnlig oppdatert programvare

Lagring etter nye GDPR-krav

Rask gjenoppretting

Stabil og helautomatisk backup

Teknograd kan også hjelpe deg med å sette opp et lokalt back-up-system. Vi setter opp fysiske eller virtuelle servere, slik at all data ligger lagret hos deg. 

Trenger du Online Backup?

Teknograd hjelper deg med å finne riktig løsning for din bedrift. Vi har lang erfaring og vet hvilke alternativer som fungerer best. Ta kontakt, og vi kommer tilbake til deg.