Effektiviser arbeidshverdagen med VPS

Arbeidsdagene foregår for de fleste i det digitale rom. Da trenger du en stabil server med høy oppetid, slik at du kan gjøre alt fra databasehåndtering til arbeid i ulike filer og applikasjoner uten å frykte at noe skal skje. 

VPS hos Teknograd frigjør deg fra alt av ansvar tilknyttet hardware og vedlikehold. I stedet får du en helt egen Cloud Server, med økt driftssikkerhet og sikker lagring på norske datasentre.

Les også: Hva er skytjenester? 

Fleksible VPS-løsninger

Våre VPS-løsningner har svært god oppetid. Avansert teknologi og gode driftsløsninger gjør at vi ser problemene før de kommer. Skulle noe likevel skje, har vi en driftsavdeling lokalt som alltid kan hjelpe deg. 

VPS-løsningene hos Teknograd er skalerbare, og serveren kan oppgraderes eller justeres ned ved behov. Finn riktig nivå for deg, og meld fra dersom du trenger mer – da slipper du overforbruk. 

Stabilitet når du jobber digitalt

Ingenting er viktigere for oss enn at du skal ha enn trygg og enkel arbeidshverdag, med god tilgang til alt du trenger. Sikkerhetskopier tas jevnlig, og vi tar snapshot-kopier hver eneste dag for økt trygghet. 

Få bedre flyt i arbeidsmiljøet ditt ved å bruke en stabil webserver, med høy oppetid.

Hos oss får du også hjelp til å opprettholde stabiliteten, da vi jevnlig sjekker at serveren fungerer optimalt. Vi hjelper deg også med å installere tilgangsverktøyet ditt, og gir deg og dine ansatte en gjennomgang i hvordan det brukes.

Trenger du Cloud Server (VPS)?

Ta kontakt med oss for å finne ut hvilken løsning som passer best for deg. Hos Teknograd tilpasser vi oss etter dine behov, og finner rett løsning.