menn i servermiljø i norge med mac

Stabilitet og høy oppetid

Den digitale hverdagen, med strømmetjenester, hjemmekontor og chattetjenester, gjør at vi tilbringer mye tid på internett. Spesielt i disse tider. Samtidig har tilbudet aldri vært større: Kampen om kundene blir tøffere for hver dag som går, uansett hvilken bransje du er i. 

Denne enorme tilbudsmengden gjør også at brukerne stiller høyere krav til nettsidene de bruker, og da spesielt når det kommer til hastighet. Med webserver hos Teknograd får du lynraske servere, og vi garanterer at du får minimalt med nedetid. 

Les også: Bedre flyt i arbeidshverdagen med Microsoft 365 Business 

Servere som takler mye trafikk

For å komme kundene i møte, må din webserver-leverandør kunne garantere for at siden din takler mye trafikk. Serverne fra Teknograd er tilpasset høy trafikkbelastning, og vi påser at siden er oppe døgnet rundt. 

I tillegg håndterer vi på Teknograd nettbasert backup for deg. Det betyr at vi raskt kan gjenopprette dine data, dersom noe skulle skje. 

Vi bruker kun den nyeste teknologien, og våre medarbeidere sjekker fortløpende status på serverne for å kunne garantere lite nedetid. 

Serverløsning tilpasset din bedrift

Det er mange hensyn å ta når du først skal velge serverleverandør. Teknograd har levert webhosting-tjenester i en årrekke, og gir deg en spesialtilpasset løsning som passer dere perfekt. 

Mann jobber foran maskin

Med gode webservere blir det færre problemer knyttet til hastighet og stabilitet. Det gir også fornøyde kunder.

Vi tilbyr webservere for alle typer nettsider og applikasjoner, og sørger for at den driftes jevnlig. Du slipper dermed alt som gjelder vedlikehold.

Trenger du webserver?

Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Ta kontakt med oss, og vi bistår med å finne webserveren som passer din bedrift best.